Programma


09:00 - 09:30Ontvangst

Ontvangst deelnemers met koffie en thee

09:30 - 09:45Opening

Opening en welkom door dagvoorzitter en HNW goeroe Henny van Egmond

09:45 - 10:45Plenair

Onder medewerkers is Het Nieuwe Werken nog steeds populair. Het appelleert aan de behoefte aan autonomie, regelvrijheid en een gezonde werk-privébalans. Door de snelle technologische ontwikkelingen is het ook niet echt noodzakelijk meer om op kantoor te werken. Vrijwel iedereen heeft nu de beschikking over een snelle internetverbinding, wifi, smartphone en een laptop. Je kunt overal en altijd werken. Techniek dient de mens en faciliteert HNW.

Prof. Dr. Arnold BakkerHoogleraar arbeids- en organisatiepsychologie, Erasmus Universiteit Rotterdam

10:45 - 11:15Pauze

Pauze

11:15 - 12:15Praktijksessies 1

1.1 HNW met Rabo Unplugged

1.2 10 jaar Nieuwe Werken binnen IBM

1.3 Slimmer werken, niet harder

1.4 Hoe technologie leidt tot herontwikkeling van de mens

1.5 Nieuwe manieren van (samen)werken, zoals e-mailloze organisaties

12:15 - 13:10Lunch

Lunch

13:10 - 13:40Plenair

Keynote Henny van Egmond

13:45 - 14:45Praktijksessies 2

2.1 HNW met Rabo Unplugged

2.2 10 jaar Nieuwe Werken binnen IBM

2.3 Slimmer werken, niet harder

2.4 Hoe technologie leidt tot herontwikkeling van de mens

14:45 - 15:15Pauze

Pauze

15:15 - 16:15Praktijksessies 3

3.1 Zero email, done! What is next?

3.2 Het Nieuwe Werken en Privacy

3.3 De zin en onzin over Het Nieuwe Werken

16:15 - 17:30Borrel

Netwerkborrel

Interessant voor:

  • Algemeen Management
  • Management Ondersteuning
  • Inkopers
  • Facility Management
  • Arbo & Veiligheid
  • Ondernemingsraden
  • Personeel & Organisatie

Neem ook uw collega's mee!

De deelname prijs bedraagt € 449,- per persoon.

Komt u met meerdere deelnemers van dezelfde organisatie? Dan geldt er een aanzienlijke collega-korting die behoorlijk aantikt!

Kijk op de Informatie-pagina voor meer informatie over de deelnameprijzen >>

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.