Praktijksessies


Ronde 3

3.1 Zero email, done! What is next?

In 2011 kondigde Thierry Breton CEO Atos (IT bedrijf met meer dan 100.000 medeweerkers) aan dat Atos een Zero email bedrijf zou worden binnen 3 jaar. Hoe is dat gegaan en waar richt Atos zich nu op i.r.t. interne en externe communicatie en samenwerking?

Jan Krans – Group Director Enterprise Collaboration Atos Origin

Ronde 3

3.2 Het Nieuwe Werken en Privacy

Het Nieuwe Werken kan werknemers veel voordelen brengen. Voor het behalen van deze voordelen moet door werknemers soms duur betaald worden met een (flinke) inbreuk op hun persoonlijke levenssfeer door de werkgever.

In deze workshop komen de aandachtspunten bij het Nieuwe Werken vanuit een privacy perspectief (waarbij mogelijk blijkt dat goede bedoelingen niet altijd goed uitpakken) en de grenzen die het privacy recht stelt aan bod.

Rosalie Heijna - Advocaat bij Kennedy Van der Laan

Ronde 3

3.3 De zin en onzin over Het Nieuwe Werken


Veel is er al geschreven en gezegd over Het Nieuwe Werken, de beste werkomgevingen en over het effect van werkomgevingen op de productiviteit en welbevinden van medewerkers. Vaak waren dit meningen gebaseerd op ervaring en een goed verhaal. Maar, wat als je uit een wereldwijde database conclusies kan trekken?

In deze sessie maak je kennis met Leesman, de methodiek die onderzoekt hoe effectief werkomgevingen zijn volgens de gebruikers ervan. We zoomen in op data en bewijs of Het Nieuwe Werken werkt, wat de Y-generatie wil en hoe de beste werkomgevingen zich onderscheiden. En hoe verhoudt zich dit tot IoT, welke impact kan dat hebben op een effectievere werkomgeving?

Gideon van der Burg - MD Benelux Leesman

Neem uw collega's mee!

De deelname prijs bedraagt € 449,- per persoon.

Komt u met meerdere deelnemers van dezelfde organisatie? Dan geldt er een aanzienlijke collega-korting!

Kijk op de Informatie-pagina voor meer informatie over de deelnameprijzen >>

Interessant voor:

  • Algemeen Management
  • Management Ondersteuning
  • Inkopers
  • Facility Management
  • Arbo & Veiligheid
  • Ondernemingsraden
  • Personeel & Organisatie
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.