Praktijksessies


Ronde 2

2.1 Het Nieuwe Werken met Rabobank Unplugged

In 2005 begon Rabobank met het ontwikkelen van een nieuwe manier van werken: Rabo Unplugged. Het nieuwe bestuurscentrum aan de Croeselaan in Utrecht werd in 2012 geopend. In de afgelopen jaren is het werk weer ingrijpend veranderd, vooral door de grote aantallen ICT’ers die inmiddels in de torens werken. Het werkconcept, maar ook de huisvesting werd aangepast.

Henny van Egmond, programmamanager van het eerste uur en sinds 2010 partner bij Yolk, en Pieter Ketting, vanaf 2008 betrokken en nog steeds verantwoordelijk voor de huisvesting (naast zijn functie van directeur Inkoop) blikken terug, maar vooral ook vooruit.

Pieter Ketting – programmamanager Rabobank Unplugged

Henny van Egmond – partner Yolk

Ronde 2

2.2 Slimmer werken, niet harder

Het verbeteren van de productiviteit van medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé is voor veel organisaties een enorme opgave. Nog nooit zaten er zoveel jonge mensen met een burn-out thuis.

In deze workshop krijg je inzicht in hoe je de balans terug brengt met hulp van slimme technologie. We gaan in op de ontwikkelingen bij Microsoft de afgelopen tien jaar en de mogelijkheden die nieuwe software zoals Office 365 heeft geboden om anders te gaan werken.

Hans van der Meer – Product Manager Modern Productivity Microsoft

Ronde 2

2.3 Hoe technologie leidt tot herontdekking van de mens

Technologie en maatschappelijke ontwikkelingen leiden tot de herontdekking van de mens in de organisatie. Unieke menselijke eigenschappen bevorderen de kwaliteit van het werk. Werk verandert en werk verbetert. Maatschappelijke ontwikkelingen (de zelfredzame burger) leiden tot een vernieuwd denken op capaciteit om het werk te doen.

In Venlo is Human Resource Management opgevolgd door Public Resource Management. Een innovatief concept van 1000 medewerkers naar 100.000 medewerkers. Daarmee is Venlo een proeftuin voor innovatie geworden in reactie op de tweede technologische revolutie.
Innovatie werkt!

Bas van den Akker – Strategisch adviseur Personeel en Organisatie gemeente Venlo
Remco Hoogstraten - Strategisch adviseur communicatie gemeente Venlo

Neem uw collega's mee!

De deelname prijs bedraagt € 449,- per persoon.

Komt u met meerdere deelnemers van dezelfde organisatie? Dan geldt er een aanzienlijke collega-korting!

Kijk op de Informatie-pagina voor meer informatie over de deelnameprijzen >>

Interessant voor:

  • Algemeen Management
  • Management Ondersteuning
  • Inkopers
  • Facility Management
  • Arbo & Veiligheid
  • Ondernemingsraden
  • Personeel & Organisatie
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.